Suljić: Uz podršku navijača do povoljnog rezultata

Mladi reprezentativac o kvalifikacionim susretima

Suljić: Uz podršku navijača do povoljnog rezultata

Naša mlada reprezentacija odigrat će dva kvalifikaciona susreta za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, a protivnici će biti Grčka i Njemačka.

Igrači su se okupili jučer u Vogošći, a veznjak Sarajeva, Asmir Suljić nam je dao svoj kratak komentar na ovaj dvomeč.

"Sigurni smo da će utakmice biti teške. Očekujem da pružimo svoj maksimum i naravno nadam se povoljnom rezultatu. Protiv Grčke smo slavili na gostovanju i vjerujem da tu možemo ostvariti dobar rezultat", kazao je Suljić te je prokomentarisao i atmosferu koja vlada u Vogošći.

"Atmosfera je dobra. Radi se maksimalno ozbiljno i odradili smo i dva treninga. Danas su nam se priključili i igrači koji su kasnili".

Mladi reprezentativac naše zemlje se također osvrnuo i na igre njegovog Sarajeva u do sada odigranim kolima.

"Zadovoljan sam dosadašnjim tokom sezone. Imali smo taj remi na početku, ali to nam nije zasmetalo u nastavku. Igrali smo dobro protiv GOŠK-a i forma nam je u usponu", rekao je Suljić te je za kraj istakao kako očekuje veliku podršku navijača u kvalifikacionim susretima.

"Na domaćem smo terenu i nadam se da će navijači doći u što većem broju. Uz njihovu podršku vjerujem da možemo do povoljnog rezultata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti