Sumnjiv paket pronađen na tribinama Stade de France

Pred utakmicu Švedske i Irske

Sumnjiv paket pronađen na tribinama Stade de France

E. Čaušević

Od 18 sati na stadionu Francuska prvi meč grupne faze Evropskog prvenstva igraju Švedska i Republika Irska.

Današnji meč u Parizu osigurava veliki broj policajaca, a francuski mediji prenijeli su da je na stadionu oko 16 sati pronađen sumnjiv paket. Još uvijek nije poznat sadržaj tog paketa kojeg ispituju pripadnici francuske policije.

Uskoro bi u javnosti trebale biti poznate sve okolnosti oko sumnjivog paketa koji je pronađen na tribinama stadiona Francuska, te da li će biti odgode današnje utakmice.

Ukoliko se utvrdi da je sadržaj sumnjivog paketa vezan za pokušaj terorističkog napada sasvim sigurno je da će utakmica biti odgođena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi