Sunderland želi Yanna M'Vilu
Foto: EPA

Traže francuskog veznjaka

Sunderland želi Yanna M'Vilu

Čelnici Sunderlanda će u narednim danima poslati zvaničnu ponudu za Yanna M'Vilu, javljaju francuski mediji.

Ovaj fudbaler je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, nakon čega se vratio u svoj Rubin Kazan, za koji je potpisao 2013. godine.

Francuski veznjak se trenutno nalazi na treninzima Dynamo Kijeva, koji je također jedan od najvećih kandidata za njegovo dovođenje. Iako je taj transfer veoma blizu realizacije, Sunderlandova ponuda bi mogla promijeniti sve.

Yann M'Vila ima 25 godina i u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Rennes, Rubin i Inter. U dresu francske reprezentacije je sakupio 22 nastupa uz jedan postignuti pogodak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.