Šunjić ostao bez trenera

Stuttgart otpustio cijeli stručni štab

Šunjić ostao bez trenera

E. Čaušević

Fudbalski klub Stuttgart na svojoj zvaničnoj internet stranici objavio je danas da je cijeli stručni štab kluba dobio otkaz.

Trener Alexander Zorniger zajedno sa svojim stručnim štabom dobio je danas otkaz u Stuttgartu zbog loših rezultata ovog kluba u ovoj sezoni njemačke Bundeslige.

"Nakon poraza u prošlom kolu Bundeslige odlučili smo da se zahvalimo treneru Zornigeru i stučnom štabu, jer smo shvatili da je vrijeme za neke promjene", saopštili su iz njemačkog kluba.

Zorniger je na klupi Stuttgarta bio šest mjeseci, ali zbog loših rezultata u zadnjih nekoliko mjeseci čelnici kluba odlučili su da nađu zamjenu za njemačkog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ekipa našeg Tonija Šunjića u sljedećem kolu gostuje kod drugoplasirane ekipe na tabeli Bundeslige Borussije Dortmund. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti