Šunjićev i Jajalov trener dobija nevjerovatan ultimatum

Corini mora pobijediti Napoli

Šunjićev i Jajalov trener dobija nevjerovatan ultimatum

M. Šljivak
Teme:

Trener Palerma Eugenio Corini nalazi se pred otkazom.

Rukovodstvo tima sa Sicilije danas je zakazalo sastanak s Corinijem, gdje bi mogla biti i poznata njegova budućnost.

Corini je navodno razmišljao o ostavci, a odluka će biti poznata nakon sastanka s klupskim rukovodstvom.

Navodno, čelni ljudi Palerma postavili su ultimatum Coriniju. Mora dobiti naredni meč protiv Napolija, koji bi mogao odrediti sudbinu kompletne ekipe koja se nalazi u jako teškoj poziciji.

Ovaj stručnjak je treći trener sicilijanskog tima ove sezone, a čini se kako će i on uskoro pakovati kofere. Novi trener bi trebao postati Davide Ballardini, koji je napustio klupu na početku ove sezone, odnosno nakon samo tri kola.

Tako bi u nastavku sezone bh. reprezentativci Toni Šunjić i Mato Jajalo mogli dobiti novog trenera, jer teško da će Corini prihvatiti postavljeni ultimatum, a to je pobjeda nad Napolijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Palermo je 11 bodova od sigurne zone u Seriji A i ovom timu će biti jako teško da se izbori za opstanak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti