Supruga se za sve pita oko karijere Jamesa Rodrigueza
Foto: EPA

Daniela Ospina ne želi iz Madrida

Supruga se za sve pita oko karijere Jamesa Rodrigueza

M. Šljivak

Supruga Jamesa Rodrigueza, Daniela Ospina, odlučiće o nastavku karijere za svog muža.

Iako se s imenom kolumbijskog fudbalera povezuju Manchester United i Chelsea, Daniela želi ostanak u Madridu i tvrdi da je njen suprug sretan u Realu, iako grije klupu.

Ona je za španske medije istakla kako nemaju namjeru da sele iz glavnog grada Španije.

"James je sretan u Realu. Želimo ostati ovdje, jer on želi igrati za ovaj klub. Također, i meni se sviđa Madrid. Sretna sam u Španiji i želim ostati ovdje", istakla je Daniela, te je nastavila.

"Moj muž je presretan i želi dodatno napredovati. Naravno da želim da igra više, ali odluka je naša i ne želimo otići", rekla je gospođa Rodriguez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jamesu od dolaska u Real 2014. godine iz Monaca ne cvjetaju ruže. Uglavnom je šansu za igru čekao s klupe, iako je plaćen čak 75 miliona eura.

Ove sezone je situacija ista, pa je odigrao svega 28 utakmica u kojima je postigao sedam pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi