Sušić: Na pragu sam dogovora sa Spartakom

Bivši fudbaler Mladosti DK pred novim angažmanom

Sušić: Na pragu sam dogovora sa Spartakom

D. Vejo

Nakon godinu i pol dana saradnje sa članom Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipom Mladosti Doboj-Kakanj, vezista Pavle Sušić odlučio je da krene u pohod na nove izazove.

Brzonogi i tehnički potkovani igrač sredine terena, o sada već bivšem klubu ima samo riječi hvale, a novi angažman ubrzo bi trebao ugledati svjetlost dana.

"Nakon godinu i pol dana provedenih u Mladosti Doboj-Kakanj, postao sam slobodan igrač. Odmah nakon uspješne ali i završene epizode u Kaknju, stupio sam u kontakt sa latvijskim Spartak Jurmalom, sa kojim bi, ukoliko sve bude kako treba, trebao postići dogovor već do kraja ove nedjelje", rekao je za SportSport.ba fudbaler, Pavle Sušić. 

U dosadašnoj karijeri, ovaj 29-godišnji fudbaler nosio je dres bh. velikana poput mostarskog Zrinjskog i bijeljinskog Radnika, a takođe je branio boje Leotara iz Trebinja, Zvijezde iz Gradčca, Granitasa iz Litvanije te na koncu Mladosti DK.

Svakako da će Sušić biti od velike pomoći u novoj sredini koju izabere, s obzirom na igrački kvalitet kojeg posjeduje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi