Sušić: Najgore mi je igrati protiv Leke
FOTO: EPA

Bh. fudbaler oduševio Poljud

Sušić: Najgore mi je igrati protiv Leke

Partije koje ove sezone pruža Tino Sven Sušić mogle bi u ljetnom prijelaznom roku rezultirati transferom. 

Bh. reprezentativac, koji je na mala vrata stigao u Hajduk, postao je jedan od najboljih fudbalera u HNL-u i među klubovima koji su pokazali interesovanje za njegovo dovođenje najviše se spominju Leicester City i velikan Celtic. 

"Sretan sam što sam među najboljim igračima u Hajduku i općenito u prvenstvu. Nadam se da ću sa dobrim igrama nastaviti i u ove posljednje tri utakmice sezone, a iskreno nikada u karijeri nisam igrao bolje. Ne pamtim bolju atmosferu u timu", kazao je Sušić za hrvatske medije i potom nastavio: 

"Zreliji sam nego prije, osjeti se na igrama. Vidim da se svi bore, uklizavaju, ponese me to jednostavno. Trener Burić me stavi desno, ali dozvoljava mi kretanje po cijelom terenu. To mi odgovara i volim kad mi je lopta u nogama."

Na pitanje protiv koga ne voli igrati, Sušić je bez razmišljanja odgovorio:

"Najgore mi je igrati protiv Leke, on daleko najviše udara" nasmijao se.

Eventualnim odlaskom iz Hajduka, kako kaže, nije opterećen.

"Moj ugovor sa Hajdukom važi do 2018. godine i ne razmišljam o transferu. Dobro se osjećam u Splitu i razmišljam samo o Hajduku", zaključio je Sušić na kraju razgovora za hrvatske medije. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sušić je ove sezone u HNL-u postigao 11 golova i upisao pet asistencija. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi