Sušić: Ne bojimo se Maccabija

Hajduk traži put do grupne faze

Sušić: Ne bojimo se Maccabija

A. Beganović

U play offu Evropa lige između ostalog će snage odmjeriti izraelski Maccabi čije boje brani Haris Medunjanin i Hajduh za kojeg nastupaju Tino Sven Sušić i Zvonimir Kožulj.

Izraelska ekipa u ovoj dvomeč ulazi kao favorit, a toga su svjesni i u redovima splitske ekipe, no ne boje se Maccabija.

"Težak protivnik, biće jako zanimljivi susreti. Maccabi ima dosta igrača sa međunarodnim iskustvom koji su prošli dosta toga. No, ako budemo na nivou susreta protiv Iasija i Oleksandrije onda niti plasman u grupnu fazu nije nemoguća misija. Kvalitetni su, no ne trebamo ih se bojati", za hrvatske medije je izjavio Sušić.

Bosanskohercegovački reprezentativac iz redova Hajduka komentarisao je i Harisa Medunjanina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odličan igrač, ponajbolji u Maccabiju. Opasan je u prekidima i trebamo dobro paziti kako ne bismo pravili glupe prekršaje na dvadesetak metara od našeg gola. Odatle nam prijeti najveća opasnost, što više smanjimo broj pogrešaka, bit će nam mnogo lakše", dodao je Sušić.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije