Sušić o potezu protiv Trabzona: To sam napravio prvi put

Nije pretjerano zadovoljan

Sušić o potezu protiv Trabzona: To sam napravio prvi put

Safet Sušić nije bio pretjerano sretan nakon remija protiv Trabzonspora.

Bivši bh. selektor je na sjajan način započeo epizodu u Turskoj i jučer je u sa Alanyasporom izvukao bod na gostovanju kod favorizovanog Trabzonspora (0:0). Iako je ovaj rezultat poprilično povoljan za klub koji vodi gčevitu borbu za opstanak, Sušić je imao zamjerke.

"Imali smo sreće u prvom poluvremenu. Nismo igrali dobro, mogli smo primiti tri ili četiri gola. Zato sam bio primoran promijeniti dva igrača u prvom dijelu. I to prvi put u karijeri. Nisam to očekivao", izjavio je Sušić, te dodao:

"Sada mi je jasno zašto smo primili 40 golova u sezoni. Vjerujem da ćemo biti bolji u nastavku sezone i borit ćemo se svim silama da izborimo opstanak", podvukao je legendarni Pape.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Alanyaspor je remijem protiv Trabzonspora došao do 14. mjesta u Superligi i trenutno na kontu ima 22 boda. I dalje je Alanyaspor u teškoj poziciji, budući da ima tek dva boda više od Rizespora koji je na mjestu koje vodi u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi