Sušić prokomentarisao poraz: Nismo mi Barcelona

Prekinuta serija

Sušić prokomentarisao poraz: Nismo mi Barcelona

Alanyaspor kojeg vodi Safet Sušić prekinuo je seriju od tri uzastopne pobjede u meču 28. kola turske Super lige.

Bolji od Alanyaspora bio je Osmanlispor, koji je kao gost slavio s minimalnih 1:0 golom Weba u 69. minuti, a nakon utakmice zanimljivu izjavu za turske medije je dao Safet Sušić. Bivši bh. selektor nije želio kuditi igrače, već ih oraspoložiti i ohrabriti pred nastavak sezone u kojoj je primarni cilj opstanak. 

"Znao sam da će ovo biti teška utakmica, međutim fudbal je takav da nekada mora doći i poraz. Uostalom, nismo Barcelona. Nadam se da ovaj poraz neće utjecati negativno na moje igrače", izjavio je Sušić.

Sušićev tim se sada u turskom šampionatu nalazi na 13. mjestu sa 34 osvojena boda, a do kraja sezone ostalo je još šest kola. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi