Sušić: Promjena kapitena dovest će do nestabilnosti
FOTO: EPA

Pape govorio o promjeni kapitena PSG-a

Sušić: Promjena kapitena dovest će do nestabilnosti

A. Beganović

Iako je od šokantnog poraza PSG-a u Barceloni proteklo osam dana bura u francuskim medijima se ne stišava.

Francuski mediji ne mogu da se pomire sa ispadanjem PSG-a iz osmine finala Lige prvaka nakon što je u prvom susretu savladao Barcelonu rezultatom 4:0.

Traži se krivac, a po svemu sudeći to će biti kapiten Thiago Silva za kojeg se smatra da ulogu kapitena na Nou Campu nije obavljao kako se to očekivalo.

Tim povodom francuski mediji su kontaktirali i nekadašnjeg selektora našeg nacionalnog tima i legendu PSG-a, Safeta Sušića.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Eventualna promjena kapitena će stvoriti tenzije. To ne bi bilo dobro, sve to dovest će do nestabilnosti", izjavio je Sušić.

Podsjetimo, PSG je u prvom susretu osmine finala rezultatom 4:0 savladao Barcelonu, no u revanšu ekipa iz Španije je slavila 6:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti