Sušić: PSG ne smije sebi priuštiti odlazak Ibrahimovića

Pape cijeni trenera PSG-a

Sušić: PSG ne smije sebi priuštiti odlazak Ibrahimovića

A. Beganović

Nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima i legendarni fudbaler PSG-a, Safet Sušić, za France Football je govorio o treneru PSG-a Laurentu Blancu i švedskom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću.

Sušić smatra da Ibrahimović i pored povreda i suspenzija iza sebe ima sjajnu sezonu, te da PSG ne smije sebi priuštiti njegov odlazak.

"Najbitnije za klub je da Zlatan ostane. Unatoč svim povredama i suspenzijama postigao je dovoljan broj golova i mislim da je imao dobru sezonu. Možda nešto lošiju nego prošlu, no mislim da PSG ne može sebi priuštiti njegov odlazak", izjavio je Sušić.

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine smatra da je trener Laurent Blanc sjajno odradio svoj posao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Odradio je sjajan posao i sretan sam zbog njega jer mislim da se radi o dobroj osobi. Često je najavljivan njegov odlazak i to me nije činilo sretnim jer Blancov uspjeh je neosporan", zaključio je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.