Sušić rođendan proslavio titulom prvaka Moldavije
Foto: EPA

Sheriff nezaustavljiv

Sušić rođendan proslavio titulom prvaka Moldavije

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mateo Sušić sa svojim Sheriffom iz Tiraspola osvojio je titulu prvaka Moldavije.

Sušićev tim je današnjom pobjedom nad  Milsamijem kolo prije kraja sezone osigurao novi naslov, ukupno šesnaesti u klupskoj historiji, čime je još jednom potvrdio dominaciju u moldavskom nogometu. 

Nekadašnjem nogometašu Zrinjskog ovo je treći naslov otkako je stigao u Moldaviju. Tokom cijele sezone kao kapiten je odigrao gotovo sve utakmice za tim iz Tiraspola uz učinak od jednog gola i četiri asistencije. 

Budući da Sušić danas slavi 27. rođendan, titula mu je sigurno najljepši poklon. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije