Sušić sa Evianom slavio protiv Lensa

Francuska Ligue 2, 10. kolo

Sušić sa Evianom slavio protiv Lensa

Nekadašnji selektor bosanskohercegovačke reprezentacije Safet Sušić večeras je slavio sa svojim Evianom u susretu 10. kola francuske Ligue 2. 

Evian je savladao Lens rezultatom 2:1, a za vodstvo domaćih već u drugoj minuti utakmice pobrinuo se Barbosa. Do kraja poluvremena Evian je povisio prednost zahvaljujući Keiti.

Vodstvo od 2:0 trajalo je sve do 74. minute, kada je prednost Eviana smanjio N'Diaye i ujedno postavio konačan rezultat. 

Sušićev tim je sa drugim uzastopnim trijumfom dospio na sedmo mjesto sa 14 osvojenih bodova iz deset odigranih utakmica, dok je Lens na 16. mjestu sa deset bodova iz isto toliko odigranih utakmica.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 2, 10. kolo:

Evian - Lens 2:1 (Barbosa 2', Keita 28' / N'Diaye 74') 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.