Sušić se emotivnim pismom oprostio od Hajduka

Nakon četiri i po godine

Sušić se emotivnim pismom oprostio od Hajduka

Tino Sven Sušić od danas i definitivno nije fudbaler Hajduka, potvrđeno je na službenoj stranici splitskog kluba.

Reprezentativac BiH će svoju karijeru nastaviti u Genku, a Hajduk napušta nakon četiri i po godine provedene u bijelom dresu.

Sušić je emotivno dočekao razlaz sa svojim voljenim klubom, a od navijača se oprostio emotivnim pismom.

"Znao sam da će biti teško oprostiti se, ali nisam mogao ni zamisliti koliko će stvarno biti teško naći prave riječi za zahvaliti se svima koji su proteklih godina podrškom, savjetima i kritikama, znanjem, pljeskom, pa i zvižducima, u danima sretnim i u danima grubim, ispisali neke od najljepših stranica moje dosadašnje karijere. Sada kad je došlo vrijeme za novi list, želio bih od srca zahvaliti svim bivšim i sadašnjim suigračima, trenerima, stručnom stožeru i cijelom klubu - bilo je zadovoljstvo raditi s vama. Želim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijačima želim još puno veselja u budućnosti jer, više od ikoga - vi to zaslužujete. Do nekog novog susreta - svako ti dobro, Hajduče moj.", poručio je Sušić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tino Sušić je za Hajduk debitovao u julu 2012. godine na utakmici 2. pretkola Evropske lige protiv Skonta na Poljudu, a njegov posljednji meč u dresu ovog kluba bio je protiv Maccabi Tel-Aviva 25. augusta.

Hajduk se putem svoje zvanične stranice zahvalio Sušiću na svemu, te mu poželio mnogo uspjeha i sreće u nastavku karijere.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti