Sušić se oporavlja mnogo brže od očekivanog

Uskoro u timu

Sušić se oporavlja mnogo brže od očekivanog

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Genka, Tino Sven Sušić, od povrede koljena oporavlja se mnogo bolje negp što se očekivalo.

Nekadašnji fudbaler Hajduka koljeno je povrijedio u duelima rezervnih ekipa Genka i Genta i prve prognoze su govorile da će van terena biti mjesec dana.

Međutim, kako javljaju belgijski mediji, Sušić se oporavlja mnogo brže nego što se očekivalo. Već se priključio treninzima prve ekipe s kojom je juče odradio trening u jutarnjim satima, da bi drugi trening radio po posebnom programu sa fizioterapeutom Genka.

Belgijski mediji pišu da će Sušić biti u kombinacijama za tim narednog vikenda kada u goste Genku dolazi Club Brugge.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Podsjetimo, Sušiću u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u Genku. Iako je na startu sezone dobijao značajnu minutažu, od posljednjih sedam utakmica je propustio pet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi