Sušić u Alanyaspor doveo prvo pojačanje

Stiže iz Grčke

Sušić u Alanyaspor doveo prvo pojačanje

Turski prvoligaš Alanyaspor kojeg vodi Safet Sušić angažovao je prvo pojačanje u ovom prijelaznom roku. 

Sa bh. stručnjakom u narednom periodu će sarađivati grčki reprezentativac Giannis Maniatis, koji je posljednji angažman imao u tamošnjem prvoligašu Atromitosu, a sa Alanyasporom je potpisao ugovor na dvije godine. 

"Drago mi je što sam došao u Alanyaspor. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i doprinesem u ostvarenju zacrtanih klupskih ciljeva", izjavio je Maniatis nakon potpisa.

Maniatis za reprezentaciju Grčke nastupa od 2010. godine i dosad je u dresu sa državnim grbom odigrao ukupno 47 utakmica. U posljednjem meču protiv naše zemlje je u igru ušao u samom finišu. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U karijeri je pored Atromitosa još igrao za Panionios, Olympiakos i Standard iz Liježa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi