Sušićev Alanyaspor izgubio od Bešiktaša

U posljednjim trenucima

Sušićev Alanyaspor izgubio od Bešiktaša

Alanyaspor našeg Safeta Sušića doživio je poraz u meču 10. kola turskog šampionata. 

Tim kojeg vodi nekadašnji selektor reprezentacije BiH je večeras za protivnika imao slavni Bešiktaš, a konačan rezultat susreta na kraju je glasio 2:1 u korist gostiju iz Istanbula. 

Bešiktaš je poveo u osmoj minuti nakon što je mrežu Alanyaspora zatresao Tosun, a domaći su izjednačili u 26. minuti preko Souze Silve, te se rezultatom 1:1 otišlo na odmor. 

I kada se očekivalo da će utakmica biti okončana neriješenim rezultatom, Bešiktaš je u 88. minuti uspio postići novi gol za konačnih 2:1. Igrač odluke bio je iskusni Negredo. 

Sušićev tim je bez obzira na poraz ostao u sredini tabele, na 11. poziciji, dok Bešiktaš drži treću poziciju.

Turska liga, 10. kolo

Alanyaspor - Bešiktaš 1:2

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi