Sušićev Alanyaspor slavio kod Konyaspora

Prva pobjeda u novoj sezoni

Sušićev Alanyaspor slavio kod Konyaspora

Fudbaleri Alanyaspora pobijedili su Konyaspor sa 2:0 u gostima u okviru 4. kola turske Super lige. 

Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić imala je nešto lošiji početak sezone te su nakon tri kola zabilježili samo jedan bod i današnji meč im je bio veoma važan. 

Na kraju su ipak uspjeli da dođu do pobjede i to golovima Vagnera Lova iz 44. i autogolom Filipovića iz 73. minute. Bh. internacionalac Deni Milošević odigrao je cijeli meč za poraženu ekipu. 

Alanyaspor sada ima četiri boda nakon isto toliko kola, dok je ekipa Koyaspora mjesto ispod njih na tabeli sa bodom manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi