Suso karijeru nastavlja u Primeri?

Fudbaleri Milana na meti Betisa

Suso karijeru nastavlja u Primeri?

E. Čaušević

Španski mediji prenijeli su danas da bi igrač Milana, Suso, svoju karijeru mogao nastaviti u španskoj Primeri.

Naime, Suso je drugi dio sezone proveo na posudi u Genoi nakon čega se vratio u Milan. Ipak, teško je očekivati da će ostati na San Siru i naredne sezone, a svoju karijeru bi trebao nastaviti u Španiji.

Prema pisanju španskih medija Suso se nalazi na meti Betisa koji je spreman platiti pet miliona eura za ovog igrača. Suso je u dresu Genoe u 19 utakmica postigao šest golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Milan ga je platio samo 1,3 milliona eura, a zahvaljujući njegovim dobrim partijama u Genovi mogli bi dobro zaraditi na ovom fudbaleru. Suso je u Milan stigao 2015. godine iz Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi