Susret legendi: Šta je Buffon rekao Casillasu?

Jedni od najboljih svih vremena

Susret legendi: Šta je Buffon rekao Casillasu?

M. Šljivak

Juventus je sinoć slavio u Portu (2:0) u utakmici osmine finala Lige prvaka.

Bio je to meč u kojem su na suprotnim stranama bile golmanske ikone Gianluigi Buffon i Iker Casillas. Imao je ovaj dvojac srdačan susret nakon meča, a Buffon je pružio riječi utjehe svom kolegi na drugoj strani.

Španski golman je otkrio šta mu je popularni Gigi rekao nakon meča.

"Buffon mi je rekao da im je crveni karton olakšao stvari", rekao je Casillas o susretu s Buffonu, te je zatim komentarisao utakmicu.

"Pokušali smo i dali smo sve od sebe. Lakše bi nam bilo kada bi u drugoj utakmici neko od njih dobio crveni karton. Biće teško, ali daćemo sve od sebe u Torinu", istakao je Casillas nakon meča s Juventusom.

Stara dama nakon ove pobjede mirno čeka revanš na svom terenu. Prednost od 2:0 trebala bi biti dovoljna da se nađu među osam najboljih timova u Evropi, gdje kvalitetom realno i pripadaju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portu preostaje takmičenje u domaćem prvenstvu gdje će s Benficom voditi borbu za titulu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije