Sutra odluka o nastupu Umbidesa protiv Sarajeva

Dolazi li Argentinac na stadion Asim Ferhatović Hase

Sutra odluka o nastupu Umbidesa protiv Sarajeva

Grčki Atromitos u četvrtak će gostovati na našem najvećem stadionu, gdje će odmjeriti snage sa Sarajevom u okviru trećeg pretkola Evropske lige. 

Protivnik našeg predstavnika na stadion Asim Ferhatović Hase mogao bi istrčati bez jednog od najboljih igrača, Argentinca, Javiera Umbidesa. 

Na današnjem treningu grčke ekipe trenirali su svi igrači, a pojačanim intenzitetom radio je i Umbides. Ipak odluku o njegovom nastupu protiv tima sa Koševa, Georgios Paraschos, donijet će sutra. 

Atromitos će u Sarajevo doći u srijedu, a Grčka ekipa iz Atine će otputovati čarter letom u 12 sati i 30 minuta. Na stadionu Asim Ferhatović Hase trenirat će u 19 sati i 30 minuta, a press konferencija će biti održana pola sata ranije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.