Suze nisu bile uzalud: Kovačića očekuje višemjesečna pauza
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac sinoć zadobio povredu

Suze nisu bile uzalud: Kovačića očekuje višemjesečna pauza

Čini se da sjajnog hrvatskog veznjaka Matea Kovačića očekuje duža pauza, nakon što je sinoć zadobio povredu aduktora na utakmici svog Reala i APOEL-a.

Real Madrid je sinoć laganom pobjedom otvorio novu sezonu Lige prvaka. Kraljevi su savladali APOEL rezultatom 3:0, ali je navijače madridskog kluba zabrinula povreda Matea Kovačića.

Kovačić je u 20. minuti sinoćnjeg susreta osjetio bol u predjelu prepona. Hrvatski reprezentativac nije mogao nastaviti susret, te je u suzama napustio teren.

Nakon detaljnih pregleda u bolnici Sanitas la Moraleja, otkriveno je da je Kovačić ozlijedio mišić aduktora desne noge, a iz Reala su potvrdili da će 23-godišnji veznjak biti van terena najmanje dva mjeseca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi