"Sva ova TV drama oko Donnarumme mora da prestane"

Oglasio se selektor Italije

"Sva ova TV drama oko Donnarumme mora da prestane"

E. Čaušević

Mladi golman Milana, Gianluigi Donnarumma, nalazi se prethodnih dana u centru pažnje italijanskih medija.

Ovaj 18-godišnji golman odbio je produžiti ugovor s Milanom koji ističe na kraju naredne sezone i prema svemu sudeći će ovog ljeta promijeniti klub. Ova odluka razočarala je navijače Rossonera, te je Donnarumma postao nepoželjna osoba na San Siru.

Proteklih dana digla sve velika prašina oko toga, a mladi golman je sinoć doživio velike neugodnosti na EP-u u Poljskoj gdje nastupa za mladu reprezentaciju Italije. Naime, navijače Italije su zasuli lažnim novcem Donnarummu i tako mu pokazali šta misle o njegovom potezu da odbije novi ugovor. Nakon svega oglasio se selektor reprezentacije Italije, Gian Piero Ventura, koji je poručio da sve ovo mora što prije da se riješi.

"Šta da kažem o Donnarummi? On mora biti profesionalac jer je rođen za velike stvari. Sada je najvažnije da se sva ova TV drama koja je nastala završi što prije, te da se on fokusira na pripremanje za narednu sezonu", rekao je Ventura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti