Svađa Džeke i Strootmana, pale teške riječi

Edina smirivali saigrači

Svađa Džeke i Strootmana, pale teške riječi

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko imao je burnu raspravu sa Kevinom Strootmanom.

Roma je u nedjelju s 1:0 slavila u Torinu i zadržala se u vrhu Serije A, ali je meč obilježio jedan manji incident u kojem je učestvovao i naš napadač.

Edin je poznat kao igrač koji neće tek tako dići glas, a kada to uradi, onda budite sigurni da ima pravi razlog za to. 

A Gazzetta dello Sport piše da je Džeko imao svađu sa Kevinom Strootmanom u 18. minuti drugog poluvremena i tom prilikom bilo je teških riječi.

Daniele De Rossi i Stephan El Shaarawy su smirivali ljutitog Edina, koji je zamjerio Strootmanu što ga nije uposlio u idealnoj situaciji za postizanje pogotka.

Na kraju se sve dobro završilo, Roma je slavila s 1:0 golom Kolarova, a vjerujemo da su Džeko i Strootman već pružili jedan drugom ruku pomirenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Detalj kada je Strootman nesebično postupio. što je izbacilo Džeku iz takta, možete vidjeti na 1:10:05 na video prilogu ispod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi