Svađa igrača Rome nakon pobjede protiv Verone
Foto: EPA

Prenose italijanski mediji

Svađa igrača Rome nakon pobjede protiv Verone

Roma je sinoć pobijedila bez većih problema Veronu sa 3:0 u okviru 4. kola italijanske Serije A. 

Radja Nainggolan i dva puta Edin Džeko su bili strijelci za Romu na sinoćnjem meču, ali nakon utakmice italijanski mediji prepričavaju da se desila svađa među dva igrača Vučice. 

Riječ je brazilskom dvojcu - Gerson i Bruno Peres, ali nije se navodno desilo ništa ozbiljnije jer su ih saigrači na vrijeme razdvojili. 

Italijani donose dvije verzije priče. Sky Sport tvrdi da je sve počeo Daniele De Rossi koji je udario Peresa iz šale, a Brazilac je mislio da je to uradio Gerson pa je odmah nasrnuo na njega. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Druga verzija je ona od strane Premium Sporta koji prepričava da je problem nastao nakon što je Peres pozvao Gersona da trenira s njim i ostalim saigračima koji nisu igrali na meču. 

Bilo kako bilo, ništa ozbiljnije se na kraju nije desilo i sigurno da je sve brzo riješeno u klubu kao što je Roma. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi