Sve bliže dan rastanka Ibiševića i Stuttgarta

Švabe očekuju četiri miliona eura obeštećenja

Sve bliže dan rastanka Ibiševića i Stuttgarta

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Vedad Ibišević u ljetnom prelaznom roku će najvjerovatnije napustiti redove Stuttgarta.

Prema pisanju njemačkih medija Stuttgart je spreman prodati Ibiševića u ljetnom prelaznom roku, a u ovom njemačkom klubu će za bh. napadača tražiti četiri miliona eura.

Ibišević i Stuttgart imaju važeći ugovor do ljeta 2017. godine, no u posljednje vrijeme Ibišević nema mjesta u timu Stuttgarta, tako da je njegov odlazak u ljetnom prelaznom roku i realna opcija.

Podsjetimo, Ibišević je u Stuttgart stigao 2012. godine iz Hoffenheima i za ovaj klub je odigrao 79 utakmica postigavši 33 pogotka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.