Sve izglednija opcija da Džeko napušta Romu

Falcao je zamjena za Dijamanta?

Sve izglednija opcija da Džeko napušta Romu

Italijanski mediji sve češće pišu da će kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko ovog ljeta napustiti Romu.

Čelnici kluba iz Rima navodno nisu zadovoljni igrama našeg reprezentativca koji je postigao samo osam golova u Seriji A te u dva navrata promašio gotovo nemoguće.

Italijanski Corriere dello Sport danas tvrdi da je Roma našla zamjenu za Džeku i to u Chelseaju odakle će pokušati angažovati Falcaa.

Podsjetimo da je Kolmbijac još uvijek igrač Monaca koji ga više ne želi nazad, a Roma je sada najizglednija opcija za njega, jer ni u Chelseaju nema svijetlu budućnost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ove sezone počeo samo jedan meč za Chelsea, a ukupno je odigrao deset susreta u Premiershipu. U strijelce se upisivao samo jednom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi