"Sve je do Ibiševića, može ponovo postati glavni napadač"

Robin Dutt, sportski direktor Stuttgarta

"Sve je do Ibiševića, može ponovo postati glavni napadač"

Sve su glasnije špekulacije da bi Vedad Ibišević mogao napustiti Stuttgart, a za napadača bh. reprezentacije među posljednjima je interes pokazao turski Bursaspor. 

Ibišević se prošle sezone pod palicom Huuba Stevensa nije naigrao, no sportski direktor Robin Dutt smatra da promjena trenera za njega donosi nove mogućnosti. 

"Novi trener će donijeti nove mogućnosti za Ibiševića. Velike su šanse da ponovo postane glavni napadač, ali isto tako može ostati na tribinama. Sve je do njega. Radi se o sjajnom momku koji može biti uzor mladim igračima", izjavio je za njemačke medije Robin Dutt. 

Podsjećamo, 30-godišnji Ibišević na Mercedes Arenu je stigao u januaru 2012. godine i u dresu Stuttgarta dosad je postigao 47 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti