Sve je dogovoreno, Candreva ima novi klub
Foto: EPA

Dugo očekivani transfer pred realizacijom

Sve je dogovoreno, Candreva ima novi klub

Italijanski reprezentativac Antonio Candreva bi u narednih 48 sati trebao postati novi fudbaler milanskog Intera.

Transfer o kojem se mnogo pričalo će najvjerovatnije dobiti svoju zvaničnu potvrdu u naredna dva dana, a italijanski mediji tvrde da će njegovom prodajom Lazio zaraditi 25 miliona eura (21+4 u bonusima).

Prema istim izvorima, Candreva će u Interu godišnje zarađivati 2,7 miliona eura.

Ako se transfer realizuje u najavljenom roku, ovaj 29-godišnjak bi za novi klub mogao debitovati na utakmici protiv velikog rivala Milana koja se igra 4. augusta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nego što je stigao u Lazio 2012. godine, Candreva je nastupao za Udinese, Cesenu, Parmu, Juventus, Livorno i Ternanu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi