Sveci iz Pariza ne odustaju od Pjanića

Parižani šalju Rabiota na Olimpico?

Sveci iz Pariza ne odustaju od Pjanića

Miralem Pjanić i dalje je na listi želja bogatog Paris Saint-Germaina, a tokom januarskog prelaznog roka pokušat će ga dovesti u prijestolnicu Francuske, prenosi francuski Le 10 Sport.

Ekipa sa Parka prinčeva zainteresovana je već dugo vremena za našeg reprezentativca, a veznjak rimske Vučice dovodi se u vezu sa Svecima, tokom svakog prelaznog roka. Međutim zbog UEFA-inog financijskog fair playa Parižani razmišljaju i o razmjeni. 

Velika želja Vučice iz Rima je Adrien Rabiot koji je u nemilosti Laurenta Blanca ove sezone i nije odigrao niti jedan minut u Ligi 1. Podsjetimo talentovani fudbaler nije želio produžiti ugovor sa Parižanima prošlog ljeta, te je zbog toga prebačen u drugi tim ekipe iz Pariza. 

Rabiot je na kraju ipak produžio ugovor krajem mjeseca oktobra, a sada ga Parižani žele poslati u Romu. PSG je spreman ponudit Rabiota, te novčanu odštetu u zamjenu za Pjanića. Le 10 Sport ističe kako još uvijek nije bilo konkretnih razgovora između dvije strane, ali je samo pitanje vremena kada će se to desiti.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.