Svi se pitaju gdje je nestao Philippe Coutinho?

Propustio posljednji trening Redsa

Svi se pitaju gdje je nestao Philippe Coutinho?

E. Čaušević

Liverpool danas gostuje kod Tottenhama u derbiju devetog kola engleskog Premiershipa.

Redsi su prošlo kolo na domaćem terenu igrali protiv Manchester Uniteda (0:0), a danas ih očekuje još jedan veliki derbi. Izabranici Jurgena Kloppa gostuju kod Tottenhama koji svoje domaće utakmice igra na Wembleyju u čemu navijači Liverpoola vide svoju šansu. 

Tottenham ne blista baš u domaćim utakmicama i Klopp se nada da će to njegovi momci iskoristiti. Ipak, prema svemu sudeći Redsi će danas biti znatno oslabljeni jer se ne zna da li će igrati Philippe Coutinho. Brazilac je propustio jučerašnji trening svoje ekipe, ali se još uvijek niko nije oglasio povodom toga.

Coutinho je postigao četiri gola u posljednje četiri gostujuće utakmice Redsa i sigurno je da će mnogo nedostajati ekipi ukoliko danas ne bude igrao. No, navijači Liverpoola se nadaju da će se Brazilac naći u sastavu jer se klub nije zvanično oglašavao da je povrijeđen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi