Svi su otišli u Kinu, samo je Gudjohnsen napustio

Iskusni Islanđanin potpisao za Molde

Svi su otišli u Kinu, samo je Gudjohnsen napustio

Iskusni Eidur Gudjohnsen još uvijek ne namjerava da ode u fudbalsku mirovinu.

Ovaj 37-godišnji Islanđanin je jučer potpisao dvogodišnji ugovor sa Moldeom, sa kojim će imati pravo nastupa u Evropskoj ligi.

Interesantno je što se, u vremenu kada masa evropskih fudbalera odlazi put Kine, Gudjohnsen odlučio napustiti ovu zemlju i vratiti se u Evropu. Bivši fudbaler Chelseaja i Barcelone je u proteklih pola godine nastupao za Shijiazhuang Ever Bright, sa kojim je u januaru raskinuo saradnju.

Osim za ova dva kluba, Gudjohnsen je u svojoj karijeri nastupao i za Bolton, Monaco, Tottenham, Stoke, Fulham, Aek, Cercle i Club Brugge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi