Svi su u čudu: Hart napravio krajnje neočekivan transfer

Odlazi u Torino

Svi su u čudu: Hart napravio krajnje neočekivan transfer

Reprezentativni golman Engleske Joe Hart nalazi se pred transferom koji zaista niko nije očekivao.

Donedavna 'jedinica' Manchester Cityja je dolaskom Guardiole izgubila mjesto u timu Građana, a stvari su se dodatno pogoršale dolaskom Claudija Brava iz Barcelone.

Hart će u narednih 48 sati pronaći novi klub, a sve ukazuje da će to biti, ni manje ni više nego Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je klub koji ne igra značajnu ulogu u italijanskom fudbalu, ali Hart će se na taj potez odlučiti kako bi zadržao formu, branio redovno i sačuvao mjesto u reprezentaciji Gordog Albiona.

Menadžer engleskog golmana potvrdio je da je dogovor sa Torinom jako blizu i da će ovaj iznenađujući transfer biti i realizovan, a Hart će u novom klubu boraviti na jednogodišnjoj posudbi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi