"Svi znamo ko je Ronaldo, sretan sam što sam igrao s njim"

Carrick pohvalio Ronalda

"Svi znamo ko je Ronaldo, sretan sam što sam igrao s njim"

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme ponovo se povezuje sa povratkom u Manchester United, klubu u kojem je proveo šest godina.

Obzirom da je optužen za utaju poreza, Ronaldo navodno želi otići iz Španije, a kao naredna destinacija spominje se povratak u Manchester. Njegov nekadašnji saigrač Michael Carrick poručio je da je Ronaldo nevjerovatan igrač, ali da nije njegovo da priča o ovom transferu.

"Nije potrebno ni da govorim ko je Ronaldo i kakav je tip igrača te kakvu je karijeru imao. Nije moje da se petljam u tom hoće li doći u United i hoće li otići iz Reala, to nije moj posao. Naravno, bio sam dovoljno sretan da igram s njim. Imao sam sreću da budem stalno blizu njega i da gledam kako igra. Vidjet ćemo šta će se dešavati u narednim sedmicama i mjesecima", rekao je Carrick.

Podsjetimo, njih dvojica su svlačionicu u Unitedu dijelili od 2006. do 2009. godine, a između ostalog osvojili su i Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi