"Svima dva slobodna dana, samo velikom dečku četiri"

Mourinho 'počastio' fudbalere

"Svima dva slobodna dana, samo velikom dečku četiri"

Jose Mourinho i Manchester United djeluju veoma dobro na početku ove sezone.

Portugalski stručnjak na klupi Crvenih đavola trenutno ima na raspolaganju samo nekoliko fudbalera, jer se većina nalazi na reprezentativnim okupljanjima.

Mourinho je odlučio dati po dva slobodna dana svim fudbalerima koji trenutno nisu sa reprezentacijom, osim Zlatanu Ibrahimoviću, kojem je dao četiri dana odmora, a objasnio je i razlog.

"Ne možete odigrati 70 utakmica u sezoni, tako sam igračima dao dva dana slobodno, a Ibrahimoviću četiri. Odmor dajem ovisno o situaciji. A Ibra je odigrao sve utakmice i sve minute, te zato četiri slobodna dana za velikog dečka", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Ibrahimović već postigao tri gola u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi