Svraka: Prvi dojmovi su odlični, Eterović mi  dosta pomaže

Iz Željezničara otišao u Iran

Svraka: Prvi dojmovi su odlični, Eterović mi dosta pomaže

Nakon Marka Basare, Riada Demića i Samira Bekrića, Premijer ligu BiH iranskom Pro ligom zamijenio je i dojučerašnji kapiten Željezničara Muamer Svraka. 

Bivši reprezentativac potpisao je ugovor sa Paykanom.

„Prvi dojmovi su odlični. Polako već navikavam na novu sredinu. Mnogo mi je pomogao Mate Eterović koji je od ranije ovdje,“ kaže Svraka u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Paykan u narednoj sezoni želi biti visoko plasiran, a Svraka se nada da će se ustaliti u startnoj postavi svog novog kluba.

„Cilj mi je igrati i skrenuti pažnju na sebe. Klub je dosta ambiciozan i dobro organizovan. U narednoj sezoni želimo biti u vrhu iranskog fudbala,“ dodao je Svraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.