Sarajevo protiv Zarije

Švrakić: Svi igrači ravnopravno konkurišu za sastav

E. Škorić

Igrači i stručni štab Sarajeva danas su otputovali u Moldaviju, gdje ih u četvrtak čeka prvi od dva duela prvog pretkola Evropske lige proti Zarije Balti.

U stručnom štabu su pozitivni, Zijad Švrakić se nada dobrom rezultatu na dalekom gostovanju.

"Danas krećemo u Moldaviju. Idemo na ovo daleko gostovanje s jasnim ciljem. Želimo ostvariti što bolji rezultat uoči uzvratne utakmice na našem stadionu. Naravno, želimo pobjedu i smatram da imamo svoju šansu. Analizirali smo ekipu Zarije. Riječ je o dobroj ekipi, ali oni imaju nedostatke u svojoj igri, koje smo uočili kroz nekoliko utakmica što smo pogledali. Situacija u ekipi je dobra. Nemamo povrijeđenih igrača izuzev Liivaka koji je ostao u Sarajevu. Svi igrači ravnopravno konkurišu za sastav i nadam se da će tako biti i poslije zvaničnog treninga u srijedu navečer", rekao je Zijad Švrakić, pomoćni trener FK Sarajevo, te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dobro je što prvu utakmicu igramo na gostujućem terenu. To nam otvara više mogućnosti, jer je ovo prvo poluvrijeme ovog dvoboja. Nadam se da ćemo zajedno sa okupljenima oko Fudbalskog kluba Sarajevo slaviti poslije ovih utakmica i radovati se prolasku u narednu rundu takmičenja".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti