Swansea želi napadača koji je blistao u njihovim redovima

Povratak Bonyja?

Swansea želi napadača koji je blistao u njihovim redovima

E. Ganibegović

Wilfried Bony napadač Manchester Cityja bi mogao da se vrati u redove Swansea Cityja.

Bony je prošle sezone nosio dres Stokea ali kao posuđen igrač Manchester Cityja i kako stvari stoje Guardiola ga ne želi zadržati u svom timu.

Reprezentativac Obale Slonovače se povezivao sa mnogim klubova međutim sada su se pojavile informacije kako ga Swansea želi vratiti u svoje redove.

28-godišnjak je već dvije godine uspješno nosio dres Swanseaja za koji je upisao 54 nastupa i postigao 26 pogodaka nakon čega je uslijedio transfer u plavi dio Manchestera.

U redovima Cityja se nije snašao i postigao je svega 6 pogodaka u 36 utakmica i zbog toga je poslat na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji prenose kako bi navodno Fernando Lorente trebao napustiti Swansea i preći kod Contea dok bi Bony trebao doći kao zamjena.  

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi