Szczesny će postati omražena ličnost na Olimpicu?

Ako ostvari transfer o kojem se priča

Szczesny će postati omražena ličnost na Olimpicu?

Iako se sezona u Italiji lagano bliži kraju, još uvijek nije poznata sudbina poljskog golmana Wojciecha Szczesnyja.

On je još uvijek pod ugovorom s ekipom Arsenala, a ugovor za Topnike ga veže do ljeta 2018. godine. Poljak je u Romi proveo posljednje dvije sezone na posudbi, a italijanski mediji pisali su da će na kraju Vučica i otkupiti njegov ugovor. 

Ipak, u cijelu priču se uključio i Napoli koji je ovom golmanu ponudio trogodišnji ugovor. Za sada nije poznato koliko bi Poljak zarađivao u Napoliju i koliko bi Arsenal dobio novca za ovaj transfer, ali se zna da se Szczesny danas sastao sa sportskim direktorom tima iz Napulja kako bi se dogovorili detalji. 

Podsjetimo, ovaj golman je u ovoj sezoni Serije A odigrao svih 37 utakmica te je primio 36 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije