Szczesny neće ostati u Romi već će zabiti nož u leđa klubu?
Foto: EPA

Poljski golman dobio ponudu Napolija

Szczesny neće ostati u Romi već će zabiti nož u leđa klubu?

E. Čaušević

Poljski golman Wojciech Szczesny već dvije sezone zaredom brani u Romu gdje se nalazi na posudbi iz Arsenala.

Szczesny je dobio ponudu od rimske ekipe da na kraju ove sezone postane igrač Rome jer su u ovom klubu spremni da otkupe njegov ugovor od Arsenala. Međutim, Poljak je prvobitno odbio ovu mogućnost jer želi da karijeru nastavi u nekom drugom klubu ili u najboljem slučaju da se vrati u Arsenal.

No, pored Petra Cecha ovaj golman nema mjesta u prvom timu Topnika pa je za očekivati da će ga Arsenal prodati ove sezone. Italijanski mediji su prenijeli danas da Szczesny ima već jednu ponudu s kojom bi zabio nož u leđa Romi i navijačima ovog kluba.

Naime, poljskog golmana u svojim redovima želi Napoli koji traži zamjenu za iskusnog Pepea Reinu. Španac će prema svemu sudeći napustiti Napoli na kraju sezone, a u ovom klubu vjeruju da bi Szczesny bio idealan izbor za njih.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi