Szczesny nije branio protiv Atalante zbog cigareta

Nije mu prvi put

Szczesny nije branio protiv Atalante zbog cigareta

Wojciech Szczesny nije branio jučer protiv Atalante jer je par dana ranije uhvaćen da puši cigarete, javljaju italijanski mediji.

Poljski golma se nije našao jučer na golu Rome protiv Atalante, a njegovo mjesto je zauzeo nekadašnji golman Napolija Morgan De Sanctis. To je, kako prenose italijanski mediji, bila kazna Rudija Garcie, nakon što je Poljak uhvaćen sa cigaretom. 

Nije ovo prvi put Szczesnyju da mu se ovo događa, obzirom da je i u Arsenalu imao sličnih problema, zbog čega je na kraju i izgubio mjesto na golu i timu iz Londona, pa je sada na posudbi u Romi.

Ipak, Rudi Garcia tvrdi da nije postojao razlog zbog kojeg Poljak nije branio protiv Atalante.

"De Sanctis i Szczesny su na istoj razini. Ni jedan ni drugi nisu broj jedan na golu. Wojciech nije napravio ništa loše i nije odgovoran ni za šta", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je u meču protiv Atalante na Olimpicu poražena 2:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.