Tacchinardi: Super žrijeb, Nedved: Treba biti oprezan

Juve protiv Monaca

Tacchinardi: Super žrijeb, Nedved: Treba biti oprezan

E. Škorić

Juventus će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Monaca, odlučeno je današnjim žrijebom u Nyonu.

Stara dama je s 3:0 dobila dvomeč protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka i favorit je pred duele s Monacom, no u Torinu pozivaju na oprez, svjesni da francuski klub zaslužuje svaki respekt.

"Super žrijeb, Monaco je najslabiji od moguća tri rivala u žrijebu. Naravno, Monaco zaslužuje najveće poštovanje. Gostovanje u Monte Carlu bit će važno jer Monaco nema puno iskustva i to bi mogao da bude odlučujući faktor", rekao je bivši veznjak Juventusa Alessio Tacchinardi. 

Juventusov potpredsjednik Pavel Nedved ističe da je njegov tim spreman za žestoke duele s Monacom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Teško je reći koja ekipa je najbolja od tri u žriejbu, ipak je ovo natjecanje u kojem je sve moguće. Nadam se i vjerujem da smo dovoljno kvalitetni da eliminišemo Monaco. Čeka nas mlada ekipa, koja može da zakomplikuje stvari i koja ima veliki potencijal", istakao je Nedved.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi