Tajni agent u akciji: Posebni špijunirao konkurente
Foto: EPA

Kamuflirani Jose Mourinho na Etihadu

Tajni agent u akciji: Posebni špijunirao konkurente

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je večeras bio na tribinama Etihada gdje je posmatrao duel Manchester Cityja i Evertona.

Nije neobično što je Mourinho pratio utakmicu premierligaških konkurenata, ali je pažnju medija privukla njegova "kamuflaža" i izgled tajnog agenta.

Naime, Mourinho se potrudio sakriti ispod kačketa, a koristio se i slušalicama pomoću kojih je u nekoliko navrata obavljao "tajne" razgovore.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, na Etihadu je viđena prava "rovovska borba", Manchester City je dominirao tokom većeg dijela meča, ali su Karamele uspjele stići do jednog boda. Susret je završen rezultatom 1:1, a gol za Everton je postigao dojučerašnji kapiten Uniteda, Wayne Rooney, dok je za City pogodio Sterling.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi