Ter Stegen, ipak, promijenio odluku?

Nijemac ostaje u Barceloni

Ter Stegen, ipak, promijenio odluku?

Prema novim informacijama Marc-Andre ter Stegen je pristao ostati u Barceloni i naredne sezone. 

Njemački golman (24) je u proteklom periodu nekoliko puta izjavio kako je nezadovoljan minutažom u Barceloni i da ozbiljno razmišlja o promjeni sredine, a prema posljednjim informacijama, od cijele priče neće biti ništa. 

Ter Stegen je nakon razgovora sa čelnicima Barcelone navodno pristao na sklapanje novog ugovora i ostanka u redovima 'blaugrane', tako da vjerovatno neće završiti u Manchester Cityju kako se ranije najavljivalo. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nijemac je na Camp Nou dospio 2014. godine iz Borussije M'Gladbach i u dresu Barcelone do sada je nastupio u ukupno 43 utakmice. Za selekciju svoje zemlje je upisao pet nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi