Terry: Nismo slušali Mourinha večeras
Foto: EPA

Kapiten Plavaca

Terry: Nismo slušali Mourinha večeras

M. Šljivak

Chelsea je večeras remizirao sa Schalkeom (1:1) u prvom kolu Lige prvaka, a nakon meča kapiten Plavaca John Terry bio je izuzetno razočaran.

Istakao je kako igrači nisu poslušali upute Josea Mourinha i da je to razlog što su izgubili bodove.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro. Mourinho nam je ukazao na tromost u finišu prvog dijela i da nismo ispunjavali ono što je tražio. Razočarani smo zbog činjenice da smo izgubili bodove u prvoj utakmici kod kuće", rekao je Terry, koji vjeruje da je razlog nešto lošije igre iscrpljenost.

"Četiri utakmice u Premier ligi smo odigrali sjajno, pregazili smo protivnike. Večeras nismo uspjeli da kaznimo protivnike i razočarani smo zbog pogotka kojeg smo primili", dodao je kapiten Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.