Terry pravi oproštajnu zabavu na Stamford Bridgeu!

Pripremio novac za organizaciju

Terry pravi oproštajnu zabavu na Stamford Bridgeu!

Legendarni kapiten Chelseaja John Terry će na kraju sezone definitivno napustiti klub u kojem je proveo gotovo cijelu karijeru.

Terryju uskoro ističe ugovor, a rukovodstvo kluba iz Londona mu nije odlučilo ponuditi nastavak saradnje, pa je jasno da će ovaj 35-godišnjak odigrati još samo dvije utakmice u plavom dresu.

Kako pišu engleski mediji, Terry se odlučio u stilu oprostiti od Chelseaja, pa je tako spremio 30-ak hiljada eura za organizaciju velike oproštajne zabave za saigrače i prijatelje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Terry će navodno iznajmiti staion Stamford Bridge, što uključuje prostorije ispod tribina i svlačionice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi