Terry produžio ugovor sa Chelseajem

Ostaje još godinu dana

Terry produžio ugovor sa Chelseajem

Kapiten Chelseaja, John Terry, produžio je ugovor sa londonskim timom.

Iskusni 34-godišnji defanzivac na Stamford Bridgeu ostat će još godinu dana, a posebno sretan zbog produženja saradnje bio je trener Jose Mourinho. 

"Nismo mu dali novi ugovor da bismo mu se zahvalili zbog prošlosti, dali smo mu ga zato što John igra dobro i vrhunski je odbrambeni igrač. Sretan sam, on apsolutno zaslužuje novi ugovor poslije sezone u kojoj je već odigrao 40 utakmica", kazao je Mourinho. 

Ovo je poseban trenutak bio i za samog Terryja, koji je sa Chelseajem ospio osvojiti tri naslova prvaka, pet trofeja FA Cupa, tri u Liga kupu, kao i Ligu prvaka 2012. i Evropsku ligu godinu dana kasnije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oduševljen sam što sam potpisao produžio ugovor, nadam se da ćemo zajedno ostvariti još uspjeha. Igranje za tako veliki klub čini me ponosnim, a moram, kao i uvijek, da se zahvalim navijačima koji me sve vrijeme podržavaju“, riječi su Terryja. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.