Teška, ali zlata vrijedna pobjeda Bešiktaša u Bursi
Foto: EPA

Crno-bijeli ostali lider

Teška, ali zlata vrijedna pobjeda Bešiktaša u Bursi

Bešiktaš je večeras kao gost savladao Bursaspor rezultatom 2:0 i tako došao do izuzetno vrijedne pobjede kojom je ostao lider na tabeli.

Golova nije bilo sve do 65. minute, a onda je Cenk Tosun pogodio za 1:0 i to samo dvije minute nakon što je ušao u igru.

Navijači tima iz Istanbula su strepili sve do posljednjih sekundi utakmice kada je postignut i drugi gol, a strijelac je bio Aboubakar koji je tako potvrdio trijumf.

Bešiktaš nakon 31 kola i dalje drži lidersku poziciju sa 68 bodova, dok drugoplasirani Basaksehir ima 66. Do kraja sezone su ostala još tri kola, a u slučaju istog broja bodova, šampion bi postao Basaksehir zbog boljeg međusobnog omjera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi